Ügyfélszolgálati telefonszám változás!Tájékoztatjuk a kedves meglévő és leendő ügyfeleinket, hogy a telefonos ügyfélszolgálatunk hívószáma megváltozott. Ezentúl a +36-99/200-200 telefonszámon érhetnek el bennünket. A telefonszám természetesen nem emeltdíjas, normál vezetékes tarifával hívható.

Amennyiben a megadott kapcsolattartói telefonszámról érkezik a hívás, a rendszerünk beazonosítja Önt, így a munkatársaink már az előfizetett szolgáltatások ismeretében tudnak segíteni. Ha ismételt hívást kezdeményez, akkor a rendszer automatikusan ahhoz a kollégához irányítja (terheltségtől függően), akivel korábban beszélt. Skype ügyfélszolgálatunk továbbra is díjmentesen hívható az unassupport elérhetőségen.

Munkaidőben továbbra is üzemel a CHAT support szolgáltatásunk, ahol szintén azonnali segítséget kaphatnak az ügyfeleink az előfizetett szolgáltatásokkal kapcsolatban. CHAT kapcsolat a szolgáltatásaink adminisztrációs felületének felső részében valamint az egyéb oldalaink alján található piros nyomógombbal indítható.