Kellemes húsvéti ünnepeket!Ezúton kívánunk kellemes húsvéti ünnepeket minden ügyfelünknek és partnerünknek. Különösen örömteli ez az ünnep cégünk számára, hiszen az UnasShop rendszerben működő webáruházak száma elérte a 4000-et.

A töretlen növekedésen felbuzdulva az elmúlt időszakban sokat dolgoztunk azon, hogy a szolgáltatásainkat új szintre emeljük. Ennek folyományaként, még a nyár előtt új előfizetői struktúrával, új szolgáltatáscsomagokkal jelentkezünk. A csomagokba pedig több új prémium funkció is bele fog kerülni. Versenytársainktól tömegesen jönnek át az ügyfelek, egyre több a nagyobb, régóta működő webáruház, aki hozzánk migrál. Az alapcsomagokon felül egy VIP csomagot is be fogunk vezetni, amivel a legnagyobbak igényeit is ki tudjuk elégíteni. Jelenlegi irodánkat kinőttük, hamarosan új irodaépületbe költözünk, ahol csoportos oktatásokat is tervezünk a rendszereink használatához.

A háttérben pedig gőzerővel folyik a felkészülés a GDPR rendelkezésire, a májusi határidőig az UnasShop webáruház rendszer technikai háttere meg fog felelni az új követelményeknek.