• 4300+
  Nyisson
  Ön is hatékony Webáruházat!
  Költségkímélő, folyamatosan fejlődő, profi webáruház rendszer.
  Próbálja ki Ön is két hétig ingyen, kötelezettségek nélkül!
 • Domain
  regisztráció alacsony áron
  HU domain1 700Ft+ÁFA/évBruttó: 2 159Ft/év
  COM domain4 000Ft+ÁFA/évBruttó: 5 080Ft/év
  EU domain3 000Ft+ÁFA/évBruttó: 3 810Ft/év
Köszönjük, hogy szolgáltatásunk megrendelése mellett döntött! Alább megtekintheti, hogy cégünk mely szolgáltatását pontosan milyen módon rendelheti meg. Ezen az oldalon megtalálja a megfelelő linkeket is, melyek segítségével könnyen eljuthat a megfelelő oldalra. Amennyiben bármilyen segítségre van szüksége kérem jelzze és mi segítünk.
Webáruház és piactér megjelenés megrendelése
Ha még nem nyitotta meg rendszerünkben saját áruházát, akkor azt a lenti link segítségével megteheti. Ha már megnyitotta saját tesztáruházát és szolgáltatásunk elnyerte tetszését, akkor a lenti linken lépjen be az adminisztrációs felületre és a főoldalon kattintson a "Szolgáltatás Megrendelése" gombra. Itt kiválaszthatja, hogy Önnek pontosan milyen áruházra, vagy épp piactér megjelenésre van szüksége.
Domain és tárhely rendelése
UnasHosting szolgáltatás segítségével különböző végződésű domain neveket, illetve a domainekhez kapcsolódó tárhelyet igényelhet. A tárhelyet használhatja honlapok tárolására, domainhez kapcsolódó e-mailek üzemeltetésére, adatbázisok létrehozására, stb.
Tartalom kezelő rendszer megrendelése
Ha még nem regisztrálta magát a CMS rendszerben, akkor az alábbi linken megteheti. Ha már kipróbálta a szolgáltatást és az elnyerte tetszését, akkor az alábbi linken lépjen be a honlap adminisztrációs felületére és "Szolgáltatások Megrendelése" gombra kattintva helyezze a szolgáltatást a kosárba.
SSL tanúsítvány megrendelés
A Secure Socket Layer egy olyan technológia, ami titkosított kapcsolatot hoz létre a webszerver, és a látogató böngészője között. Ezzel a protokollal az adatok áramlása kódolt lesz, ahhoz más "útközben" nem férhet hozzá. Cégünk domain hitelesítő tanúsítványokat kínál.