UNAS Kedvezményrendszer 2019 Ügyfeleink megszokhatták, hogy gyakran jelentkezünk akciókkal, kedvezményekkel, amelyek általában új szolgáltatások megrendelése esetén érvényesek. Átvizsgáltuk a meglévő, hűséges partnereink számára nyújtható kedvezményeket is, ami alapján kialakítottuk az új kedvezményrendszerünket. Az új feltételek 2019. április 08-tól lépnek érvénybe, melyekkel szinte minden ügyfelünk élhet valamilyen árelőnnyel, ha a szolgáltatásainkat igénybe veszi.

Díjazzuk a hűséget, honoráljuk a szolgáltatásaink ajánlását harmadik fél részére, valamint az előfizetett szolgáltatások mennyisége, ciklusa, időtartama alapján is automatikus kedvezményeket biztosítunk.

Hűségprogram

Az internet világában nehezebben értelmezhető a hűség fogalma, mint más szolgáltatás esetén. Folyamatosan új impulzusok érik az előfizetőket, szolgáltatók jelennek és szűnnek meg, egyszerű váltani. Szerencsére elmondhatjuk, hogy az UNAS szolgáltatások immáron 15 éve vannak a piacon, sok előfizetőnk már több, mint 10 éve használja a rendszerünket. A meglévő előfizetőink hűségét szeretnénk megköszönni többek között azzal, hogy százalékosan olyan mértékű automatikus kedvezményt biztosítunk, ahány éve partnerünk. Első évforduló után tehát 1%, második után 2%, stb. a kedvezmény mértéke a rendszeres díjakból. Ezzel a kedvezmény típussal maximum 10% érhető el.

Partnerprogram

Bízunk abban, hogy elégedett ügyfeleink ajánlanák a szolgáltatásainkat másoknak is. Ezt honoráljuk klasszikus Partnerprogramunk keretén belül. A PartnerAdmin felületen minden ügyfelünk megtalálja a saját ajánlói kódját. Ezt az ajánlói kódot átadhatja barátjának, ismerősének vagy bárkinek, aki még nem előfizetőnk. Ha valaki ezzel a kóddal új előfizetőként, új szolgáltatást rendel cégünknél, kedvezményt kap az első számlájából, valamint az ajánló számára is jutalékot írunk jóvá. A kedvezmény és a jutalék mértéke alapesetben 10-10%. A felhalmozott jutalékot az ajánló fél bármilyen szolgáltatásra felhasználhatja nálunk, de 10.000Ft felett, számla ellenében ki is fizetjük. Természetesen a Partnerprogramban előzetes regisztráció után az is részt vehet, akinek nincs előfizetése nálunk.

Mennyiségi kedvezmény

Egyre gyakoribb, hogy ügyfeleink nem csak egy szolgáltatást vesznek igénybe, hanem pl. egy webáruház mellé további szűkebb termékkörrel rendelkező, akár automatikusan frissülő, közös raktárkészlettel vagy közös vásárlói adatbázissal üzemelő további webáruházakat is működtetnek. Ilyen esetben az előfizetési díjra már mennyiségi kedvezményt is biztosítunk. Ha valakinek az összesített havi előfizetési díja eléri a 30.000Ft+ÁFA összeget - függetlenül attól, hogy milyen ciklusban fizeti a díjakat - 5% automatikus kedvezményt biztosítunk. 40.000Ft+ÁFA havi díj felett ez a kedvezmény 10%, 50.000Ft+ÁFA felett 15%, 60.000Ft+ÁFA felett pedig 20%.

Kedvezmény előfizetési ciklus és időtartam alapján

Az UnasShop szolgáltatás esetén választható havi vagy éves fizetési ciklus. Éves ciklus választása esetén csomagtól függően, átlagosan 12-14%-os kedvezmény érhető el a havidíjakhoz képest. Egyéb éves ciklussal rendelkező, alacsonyabb díjú szolgáltatásaink esetén (pl. domain regisztráció) 5 évre előre történő fizetés esetén 5%-al, 10 éves előfizetés esetén pedig 10%-al csökkentjük az éves díjakat.

Feltételek

Az automatikus kedvezmények igénybevételének alapvető feltétele az ÁSZF-ünk elfogadása, jelenleg megrendelhető csomagok és szolgáltatások előfizetése, valamint a díjbekérők, számlák határidőre történő fizetése. Nem áll módunkban kedvezményt biztosítani olyan ügyfelünknek, aki a szolgáltatások díját rendszeresen késve fizeti. A kedvezmények számításakor mindig a nagyobbat vesszük figyelembe, kivéve a ciklus vagy előrefizetési időtartam alapján járó kedvezményeknél, ahol a kedvezmények összevonhatóak a mennyiségi és a hűségkedvezménnyel. A kedvezmények nem vonatkoznak azokra a szolgáltatásokra, amelyeknél akciós árat hirdetünk meg. A PartnerAdmin felületen a Szolgáltatások menüben minden jelenlegi partnerünk számára feltüntettük az aktuális kedvezmény mértékét.