2016.05.03
Szerző: Kóczán Tamás
callcenterMára már a legtöbb kereskedő egyetért azzal, hogy webáruházat nem lehet üzemeltetni megfelelő támogatás, és ügyfélszolgálat nélkül. Az egyedileg fejlesztett webáruházak amellett, hogy hamar elavulnak, olyan hátránnyal is küzdenek, hogy az adminisztrátor nem tud segítséget, javaslatokat kérni a hatékony üzemeltetéshez. Emiatt az SaaS (Software as a Service) rendszerek előnye elvitathatatlan, az előfizetési díj tartalmazza a folyamatos fejlesztést, a támogatást, és az ügyfélszolgálatot.

Felmerül a kérdés, hogy milyen a jó ügyfélszolgálat? Ugye már mindenki próbálta hívni a legnagyobb internet, vagy telefonszolgáltatók ügyfélszolgálatát? Legtöbbször az automata azzal kezdi, hogy az ügyfélszolgálat túlterhelt, ismételje meg a hívását később! Nem az igazi. Szolgáltatásainkhoz négy féle ügyfélszolgálatot biztosítunk. Elérhet bennünket telefonon, e-mailben, CHAT-en, és Skype-on is. Ügyfélszolgálatunkon pedig kizárólag informatikusok dolgoznak, akik alapjaiban ismerik a rendszert. Ez garancia arra, hogy a partnereink mindig a legmegfelelőbb választ kapják a megkereséseikre.

Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva kibővítettük az ügyfélszolgálati időnket. Ezentúl hétfőtől péntekig, 8:00-tól 15:30-ig vagyunk elérhetők telefonon. Ezen kívül ingyenes Skype hívási lehetőséget is kiépítettünk az adminisztrációs felületen, ami jelenleg teszt jelleggel, egy csatornán elérhető, ugyanebben az időszakban.