2016.11.11
Szerző: Kóczán Tamás
unas-friday3Aki internetes kereskedelemmel foglalkozik, vagy legalábbis belekostólt már ebbe a világba jól tudja, hogy napról napra változnak a trendek, új ötletek születnek, új szereplők jelennek meg a piacon. Az is nyilvánvaló, hogy az egyedileg fejlesztett, aztán magára hagyott webáruházak halálra vannak ítélve, csak folyamatos fejlesztéssel lehet talpon maradni. Részünkről mindent megteszünk annak érdekében, hogy az UnasShop motorban mindig új funkciók jelenjenek meg, és integráljuk a legújabb megoldásokat. A funkciókat kiegészítő modulokba szedve kínáljuk a partnereink számára.

A legtöbb ügyfelünk mind a három kiegészítő modult használja a webáruházában, de vannak akik alapcsomaggal, vagy valamelyik kiegészítő modul nélkül indulnak el az e-kereskedelemben. Emiatt persze sok funkciót nem tudnak használni, ami a siker kulcsa lehet. Eheti ajánlatunk keretében Őket ösztönöznénk azzal, hogy díjmentesen kapcsolhatják be a kiegészítő modulokat az áruház fordulónapjáig.

A kiegészítő modulokat 11.11-én a webáruház adminisztrációs felületén a Támogatás > Előfizetés > Előfizetés módosítása menüben tudja díjmentesen bekapcsolni.