2017.03.08
Szerző: Kóczán Tamás
partnerprogÜgyfeleink megszokhatták, hogy gyakran jelentkezünk akciókkal, kedvezményekkel, amelyek általában új szolgáltatások megrendelése esetén érvényesek. Most viszont átvizsgáltuk a meglévő, hűséges partnereink számára nyújtható kedvezményeket is, ami alapján kialakítottuk új hűségprogramunkat, kiegészítettük partnerprogramunkat, valamint az előfizetett szolgáltatások mennyisége alapján is automatikus kedvezményeket biztosítunk.

Hűségprogram

Az internet világában nehezebben értelmezhető a hűség fogalma, mint más szolgáltatás esetén. Folyamatosan új impulzusok érik az előfizetőket, szolgáltatók jelennek és szűnnek meg, egyszerű váltani. Szerencsére elmondhatjuk, hogy az UNAS szolgáltatások immáron 13 éve vannak a piacon, sok előfizetőnk már több, mint 10 éve használja a rendszerünket. A meglévő előfizetőink hűségét szeretnénk megköszönni többek között azzal, hogy százalékosan olyan mértékű automatikus kedvezményt biztosítunk, ahány éve partnerünk. Első évforduló után tehát 1%, második után 2%, stb. a kedvezmény mértéke a rendszeres díjakból.

Partnerprogram

Bízunk abban, hogy az elégedett ügyfeleink ajánlanák a szolgáltatásainkat másoknak is. Ezt honoráljuk klasszikus Partnerprogramunk keretén belül. A PartnerAdmin felületen minden ügyfelünk megtalálja a saját ajánlói kódját. Ezt az ajánlói kódot átadhatja barátjának, ismerősének vagy bárkinek, aki még nem előfizetőnk. Ha valaki ezzel a kóddal új előfizetőként, új szolgáltatást rendel cégünknél kedvezményt kap az első számlájából, valamint az ajánló számára is jutalékot írunk jóvá. A kedvezmény és a jutalék mértéke alapesetben 10-10%. A felhalmozott jutalékot az ajánló fél bármilyen szolgáltatásra felhasználhatja nálunk, de számla ellenében ki is fizetjük. Természetesen a Partnerprogramban előzetes regisztráció után az is részt vehet, akinek nincs előfizetése nálunk.

Mennyiségi kedvezmény

Egyre gyakoribb, hogy az ügyfeleink nem csak egy szolgáltatást vesznek igénybe, hanem pl. egy webáruház mellé további szűkebb termékkörrel rendelkező, akár automatikusan frissülő, közös raktárkészlettel üzemelő további webáruházakat is igényelnek. Ilyenkor az előfizetési díjra már mennyiségi kedvezményt is tudunk biztosítani. Ha valakinek az összesített éves előfizetési díja eléri a 200.000Ft+ÁFA összeget - függetlenül attól, hogy milyen ciklusban fizeti a díjakat - 10% automatikus kedvezményt biztosítunk. 300.000Ft+ÁFA éves díj felett ez a kedvezmény 15%, 400.000Ft+ÁFA felett pedig 20%.

Feltételek

Az automatikus hűségkedvezmény és a mennyiségi kedvezmény igénybevételének alapvető feltétele az ÁSZF-ünk elfogadása és betartása, valamint a díjbekérők, számlák határidőre történő fizetése. Nem áll módunkban kedvezményt biztosítani olyan ügyfelünknek, aki a szolgáltatások díját rendszeresen késve fizeti. Ha mindkét kedvezménytípusra jogosult, akkor a nagyobbat vesszük figyelembe. A kedvezmények nem vonatkoznak azokra a szolgáltatásokra, amelyeknél akciós árat hirdetünk meg. A PartnerAdmin felületen a Szolgáltatások menüben minden jelenlegi partnerünk számára feltüntettük az aktuális kedvezmény mértékét.