2016.11.11
Szerző: Kóczán Tamás
unas-friday3Aki internetes kereskedelemmel foglalkozik, vagy legalábbis belekostólt már ebbe a világba jól tudja, hogy napról napra változnak a trendek, új ötletek születnek, új szereplők jelennek meg a piacon. Az is nyilvánvaló, hogy az egyedileg fejlesztett, aztán magára hagyott webáruházak halálra vannak ítélve, csak folyamatos fejlesztéssel lehet talpon maradni. Részünkről mindent megteszünk annak érdekében, hogy az UnasShop motorban mindig új funkciók jelenjenek meg, és integráljuk a legújabb megoldásokat. A funkciókat kiegészítő modulokba szedve kínáljuk a partnereink számára.

A legtöbb ügyfelünk mind a három kiegészítő modult használja a webáruházában, de vannak akik alapcsomaggal, vagy valamelyik kiegészítő modul nélkül indulnak el az e-kereskedelemben. Emiatt persze sok funkciót nem tudnak használni, ami a siker kulcsa lehet. Eheti ajánlatunk keretében Őket ösztönöznénk azzal, hogy díjmentesen kapcsolhatják be a kiegészítő modulokat az áruház fordulónapjáig.

A kiegészítő modulokat 11.11-én a webáruház adminisztrációs felületén a Támogatás > Előfizetés > Előfizetés módosítása menüben tudja díjmentesen bekapcsolni.
2016.11.03
Szerző: Kóczán Tamás
unas-friday2A múlt heti nagy sikerű péntek után ezen a héten is folytatjuk akciósorozatunkat. Korábbi cikkünkben már részletesen taglaltuk az SSL tanúsítvány szükségességét, de azóta a Google újabb bejelentést tett. Tovább folytatja a harcot a nem biztonságos weboldalak ellen. Emiatt 2017 januárjától a Chrome 56-os verziójában már nem a biztonságos oldalakat fogja lakattal jelezni a böngésző, hanem az SSL tanúsítvánnyal nem rendelkező, https:// nélküli oldalak mellé kerül figyelmeztető jelzés és egy "nem biztonságos" felirat.

Minden bizonnyal riasztó lesz a vásárlók számára, ha ilyen felirattal találkoznak egy webáruház címe mellett. Január már nincs olyan messze, érdemes most felkészülni a keresőóriás lépésére. Az Unas Friday keretein belül ezen a héten pénteken SSL tanúsítványt kínálunk, beállítással együtt rendkívül kedvező áron. Korlátlan számban igényelhető a COMODO Positive SSL tanúsítványa 4000 Ft+ÁFA éves díjért. Ez a díj érvényes több évre történő megrendelés esetén is, de más akcióval nem vonható össze.

Ne hagyja ki Ön sem!      Itt igényelheti az akciós SSL tanúsítványt!
2016.10.28
Szerző: Kóczán Tamás
unas-fridayNovemberben mindenki a Black Friday, vagy magyarul a Fekete Péntek lázában ég, amivel elkezdődik a karácsonyi bevásárlási szezon. Az idei évben ez november 25-ére esik. Néhány éve, mint a legtöbb amerikai hagyományt, ezt is átvették a magyar kereskedők és emiatt ezen a napon átlagon felüli kedvezményeket kínálnak a vásárlóknak. Egyre több kereskedő használja ki ezt a lehetőséget, így az egyik legnagyobb kereskedelmi bevételt hozza ez a nap az évben.

E-kereskedelmi szereplőként mi sem maradhatunk ki a sorból, mi is akciót hirdetünk, de nem csak a Black Friday napjára, hanem addig minden péntekre. Hihetetlen árakon vehetik igénybe egyes szolgáltatásainkat az elkövetkezendő 5 pénteken. A mai napon a .HU és az .EU domaint tettük akcióssá. Mindkettő 600 Ft+ÁFA éves díjért regisztrálható! Ezek a díjak olyan alacsonyak, hogy más akcióval nem vonhatók össze, viszont nincs mennyiségi korlát. HU domainnél az első két évben, EU-nál pedig az első évben érvényesek az árak.

Ne hagyja ki Ön sem!      Itt regisztrálhatja az akciós domaineket!
2016.10.14
Szerző: Kóczán Tamás
Idén 6. alkalommal indította útjára az Árukereső.hu a webáruházak megmérettetését, az Ország Boltja versenyt. A verseny fő célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékeléseinek segítségével megtalálja és bemutassa a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat. Az Árukereső.hu fontosnak tartja évről évre bemutatni a minőségi szolgáltatást nyújtó és a legnépszerűbb webáruházakat, ezáltal felhívni a figyelmet a magyar online piac töretlen fejlődésére. A versenyben való részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes. A versenyben résztvevő webshopokra 2016. július 18-tól október 6-ig bárki szavazhatott. A kategória díjak és az Ország Boltja díj átadására idén is egy nagyszabású gálaest keretén belül került sor a tegnapi napon.

Ügyfeleink általában jól szerepelnek a versenyen, nem volt ez idén sem másképp. Az eddigi években előfizetőink 52 díjat szereztek a versenyben, ez a szám ebben az évben tovább nőtt. Ahogy 2015-ben, idén is Unas webáruház, az Ujkonyvek.hu kapta meg a fődíjat, ezen felül az egyes kategóriákban pedig minden várakozást felülmúlóan, 16 díjat sikerült szerezni. Gratulálunk az elért eredményekhez, és köszönjük, hogy az UnasShop rendszert választották.

orszagboltja 2016Filterabc.hu - Minőségi díj II. helyezett autó-motor kategóriában
Auto-motor-akkumulator.hu - Minőségi díj III. helyezett autó-motor kategóriában
Pihetex.hu - Minőségi díj II. helyezett baba-mama kategóriában
Fastest.hu - Minőségi díj III. helyezett baba-mama kategóriában
Zar-zarbetet.hu - Minőségi díj II. helyezett épitkezés, kert kategóriában
Szeresdmagad.hu - Minőségi díj I. helyezett erotika kategóriában
Kockavaros.hu - Minőségi díj I. helyezett játék kategóriában
Officetrade.hu - Minőségi díj II. helyezett hobbi és kellék kategóriában
Vetpluspatika.hu - Minőségi díj III. helyezett hobbi és kellék kategóriában
Ujkonyvek.hu - Minőségi díj I. helyezett könyv, CD, DVD kategóriában
Konyvkolcsonzo.hu - Minőségi díj II. helyezett könyv, CD, DVD kategóriában
Lumenet.hu - Minőségi díj II. helyezett lakberendezés kategóriában
Tipparuhaz.hu - Minőségi díj III. helyezett lakberendezés kategóriában
Kerekparwebshop.eu - Minőségi díj III. helyezett sport és fitnesz kategóriában
Akciosillat.hu - Minőségi díj I. helyezett szépségápolás és egészség kategóriában
Lumenet.hu - Népszerűségi díj I. helyezett lakberendezés kategóriában
2016.10.06
Szerző: Kóczán Tamás
3000unasshopÖrömmel számolhatunk be arról, hogy a működő UnasShop webáruházak száma elérte a 3000-et. A növekedésből látszik, hogy milyen ütemben nő Magyarországon az e-kereskedelem, idén is minden rekord meg fog dőlni. Az eNet kutatásai alapján 2015-ben 6-7000 webáruház működött Magyarországon, ez a szám mostanra biztosan meghaladja a 8000-et. Összehasonlításképpen Németországban több mint 150.000 cég működtet webáruházat, vagy foglalkozik e-kereskedelmi tevékenységgel. Lassan már nincs olyan ember, aki ilyen-olyan módon ne rendelt volna valamit az internetről.

A tavalyi év híre volt, hogy a TOP10 webáruház piaci részesedése nőtt, idén viszont látszik egy olyan trend, ami szerint a vásárlók újra a kisebb méretű webáruházakhoz fordulnak. Ennek oka a személyesebb kiszolgálás, a jobb garanciális ügyintézés, valamint az, hogy a nagykereskedők egyre jobban nyitnak a kicsik felé is. Egy év alatt 500 kereskedő döntött úgy, hogy netes kereskedéséhez az UnasShop motort választja. Javarészt az e-kereskedelmi szektor új belépőiről van szó, de szép számmal vannak olyanok, akik más motorról migráltak hozzánk. A folyamatos fejlesztéseinkkel azon vagyunk, hogy ez a trend meg is maradjon és ügyfeleink elégedettek legyenek. További hírünk, hogy nemrégiben az UNAS szó és márkanév védjegyoltalom alá került.