2016.11.03
Szerző: Kóczán Tamás
unas-friday2A múlt heti nagy sikerű péntek után ezen a héten is folytatjuk akciósorozatunkat. Korábbi cikkünkben már részletesen taglaltuk az SSL tanúsítvány szükségességét, de azóta a Google újabb bejelentést tett. Tovább folytatja a harcot a nem biztonságos weboldalak ellen. Emiatt 2017 januárjától a Chrome 56-os verziójában már nem a biztonságos oldalakat fogja lakattal jelezni a böngésző, hanem az SSL tanúsítvánnyal nem rendelkező, https:// nélküli oldalak mellé kerül figyelmeztető jelzés és egy "nem biztonságos" felirat.

Minden bizonnyal riasztó lesz a vásárlók számára, ha ilyen felirattal találkoznak egy webáruház címe mellett. Január már nincs olyan messze, érdemes most felkészülni a keresőóriás lépésére. Az Unas Friday keretein belül ezen a héten pénteken SSL tanúsítványt kínálunk, beállítással együtt rendkívül kedvező áron. Korlátlan számban igényelhető a COMODO Positive SSL tanúsítványa 4000 Ft+ÁFA éves díjért. Ez a díj érvényes több évre történő megrendelés esetén is, de más akcióval nem vonható össze.

Ne hagyja ki Ön sem!      Itt igényelheti az akciós SSL tanúsítványt!
2016.10.28
Szerző: Kóczán Tamás
unas-fridayNovemberben mindenki a Black Friday, vagy magyarul a Fekete Péntek lázában ég, amivel elkezdődik a karácsonyi bevásárlási szezon. Az idei évben ez november 25-ére esik. Néhány éve, mint a legtöbb amerikai hagyományt, ezt is átvették a magyar kereskedők és emiatt ezen a napon átlagon felüli kedvezményeket kínálnak a vásárlóknak. Egyre több kereskedő használja ki ezt a lehetőséget, így az egyik legnagyobb kereskedelmi bevételt hozza ez a nap az évben.

E-kereskedelmi szereplőként mi sem maradhatunk ki a sorból, mi is akciót hirdetünk, de nem csak a Black Friday napjára, hanem addig minden péntekre. Hihetetlen árakon vehetik igénybe egyes szolgáltatásainkat az elkövetkezendő 5 pénteken. A mai napon a .HU és az .EU domaint tettük akcióssá. Mindkettő 600 Ft+ÁFA éves díjért regisztrálható! Ezek a díjak olyan alacsonyak, hogy más akcióval nem vonhatók össze, viszont nincs mennyiségi korlát. HU domainnél az első két évben, EU-nál pedig az első évben érvényesek az árak.

Ne hagyja ki Ön sem!      Itt regisztrálhatja az akciós domaineket!
2016.10.14
Szerző: Kóczán Tamás
Idén 6. alkalommal indította útjára az Árukereső.hu a webáruházak megmérettetését, az Ország Boltja versenyt. A verseny fő célja, hogy az internetező közösség szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékeléseinek segítségével megtalálja és bemutassa a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat. Az Árukereső.hu fontosnak tartja évről évre bemutatni a minőségi szolgáltatást nyújtó és a legnépszerűbb webáruházakat, ezáltal felhívni a figyelmet a magyar online piac töretlen fejlődésére. A versenyben való részvétel minden magyar internetes bolt számára ingyenes. A versenyben résztvevő webshopokra 2016. július 18-tól október 6-ig bárki szavazhatott. A kategória díjak és az Ország Boltja díj átadására idén is egy nagyszabású gálaest keretén belül került sor a tegnapi napon.

Ügyfeleink általában jól szerepelnek a versenyen, nem volt ez idén sem másképp. Az eddigi években előfizetőink 52 díjat szereztek a versenyben, ez a szám ebben az évben tovább nőtt. Ahogy 2015-ben, idén is Unas webáruház, az Ujkonyvek.hu kapta meg a fődíjat, ezen felül az egyes kategóriákban pedig minden várakozást felülmúlóan, 16 díjat sikerült szerezni. Gratulálunk az elért eredményekhez, és köszönjük, hogy az UnasShop rendszert választották.

orszagboltja 2016Filterabc.hu - Minőségi díj II. helyezett autó-motor kategóriában
Auto-motor-akkumulator.hu - Minőségi díj III. helyezett autó-motor kategóriában
Pihetex.hu - Minőségi díj II. helyezett baba-mama kategóriában
Fastest.hu - Minőségi díj III. helyezett baba-mama kategóriában
Zar-zarbetet.hu - Minőségi díj II. helyezett épitkezés, kert kategóriában
Szeresdmagad.hu - Minőségi díj I. helyezett erotika kategóriában
Kockavaros.hu - Minőségi díj I. helyezett játék kategóriában
Officetrade.hu - Minőségi díj II. helyezett hobbi és kellék kategóriában
Vetpluspatika.hu - Minőségi díj III. helyezett hobbi és kellék kategóriában
Ujkonyvek.hu - Minőségi díj I. helyezett könyv, CD, DVD kategóriában
Konyvkolcsonzo.hu - Minőségi díj II. helyezett könyv, CD, DVD kategóriában
Lumenet.hu - Minőségi díj II. helyezett lakberendezés kategóriában
Tipparuhaz.hu - Minőségi díj III. helyezett lakberendezés kategóriában
Kerekparwebshop.eu - Minőségi díj III. helyezett sport és fitnesz kategóriában
Akciosillat.hu - Minőségi díj I. helyezett szépségápolás és egészség kategóriában
Lumenet.hu - Népszerűségi díj I. helyezett lakberendezés kategóriában
2016.10.06
Szerző: Kóczán Tamás
3000unasshopÖrömmel számolhatunk be arról, hogy a működő UnasShop webáruházak száma elérte a 3000-et. A növekedésből látszik, hogy milyen ütemben nő Magyarországon az e-kereskedelem, idén is minden rekord meg fog dőlni. Az eNet kutatásai alapján 2015-ben 6-7000 webáruház működött Magyarországon, ez a szám mostanra biztosan meghaladja a 8000-et. Összehasonlításképpen Németországban több mint 150.000 cég működtet webáruházat, vagy foglalkozik e-kereskedelmi tevékenységgel. Lassan már nincs olyan ember, aki ilyen-olyan módon ne rendelt volna valamit az internetről.

A tavalyi év híre volt, hogy a TOP10 webáruház piaci részesedése nőtt, idén viszont látszik egy olyan trend, ami szerint a vásárlók újra a kisebb méretű webáruházakhoz fordulnak. Ennek oka a személyesebb kiszolgálás, a jobb garanciális ügyintézés, valamint az, hogy a nagykereskedők egyre jobban nyitnak a kicsik felé is. Egy év alatt 500 kereskedő döntött úgy, hogy netes kereskedéséhez az UnasShop motort választja. Javarészt az e-kereskedelmi szektor új belépőiről van szó, de szép számmal vannak olyanok, akik más motorról migráltak hozzánk. A folyamatos fejlesztéseinkkel azon vagyunk, hogy ez a trend meg is maradjon és ügyfeleink elégedettek legyenek. További hírünk, hogy nemrégiben az UNAS szó és márkanév védjegyoltalom alá került.
2016.09.28
Szerző: Kóczán Tamás
shop tldBizonyára sokan értesültek már róla, hogy 2016.09.26.-tól elindult a .SHOP végződés regisztrációja. Mint ahogy más domain végződések bevezetésekor szokás, első körben, a sunrise időszakban a védjegytulajdonosok adhatták be igényüket a domainekre. Hétfőtől viszont nyílttá vált a .SHOP domain regisztráció, bárki regisztrálhatja ezt a beszédes végződést. Még nagyon friss a szolgáltatás, így rengeteg szabad nevet találhatunk. Kinek érdemes ezt a végződést regisztrálni? Természetesen minden webáruháznak, főleg azoknak, akik saját márkanevet, fantázianevet használnak, esetleg külföldre terjeszkednek. A .SHOP végződés jellegéből adódóan többet nyújt, mint egy sima nemzeti, vagy nemzetközi TLD. A világ minden részén megértik, mindenki számára egyértelmű, hogy a weboldalon vásárolni lehet.

Természetesen, mint webáruház szolgáltató felkészültünk, a mai naptól cégünknél is regisztrálható .SHOP végződésű domain. A regisztráció éves díja 16.000Ft+ÁFA.

Ne hagyja ki Ön sem!      Itt regisztrálhatja saját .SHOP domainjét!